Συχνές ερωτήσεις

Όλους όσους θέλουν να λειτουργήσουν το δικό τους site, blog ή e-shop, έχοντας την πλήρη κυριότητα χωρίς να χρειάζεται να απευθύνονται σε εταιρείες πληρώνοντας ένα σωρό χρήματα κάθε φορά που θέλουν αλλαγές ή νέες λειτουργίες στην ιστοσελίδα.
Τα έσοδα προέρχονται κυρίως από τις διαφημίσεις και τις πωλήσεις. Δεν χρειάζεται να έχετε e-shop για να κάνετε πωλήσεις αλλά μπορείτε να προωθείτε τους επισκέπτες της σελίδας σας σε γνωστά e-shops και να πληρώνεστε με ένα ποσοστό όταν αυτοί κάνουν αγορές.
Παράδειγμα: αν έχετε ένα ταξιδιωτικό blog μπορείτε να βάλετε link για να αγοράσει ο επισκέπτης φθηνά αεροπορικά από κάποιο online ταξιδιωτικό πρακτορείο. Όταν ο επισκέπτης κάνει αγορά εσείς θα πάρετε ποσοστό από τις πωλήσεις και η καταγραφή γίνεται αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο, οπότε θα γνωρίζετε άμεσα τα αποτελέσματα των πωλήσεων. Με το πρόγραμμα μας, θα σας δείξουμε στην πράξη πως μπορείτε να το κάνετε αυτό χωρίς γνώσεις προγραμματισμού αλλά με απλό και φιλικό προς τον χρήστη τρόπο.
Πραγματικό παράδειγμα: 7 τρόποι για να κλείσετε πιο φθηνά αεροπορικά εισιτήρια
Για να διαχειριστείτε μια ιστοσελίδα, το περιβάλλον είναι φιλικό προς τον χρήστη, χρειάζεται όμως να έχετε βασικές γνώσεις διαδικτύου και εξοικείωση με αυτό, αν δεν την έχετε μπορείτε να δώσετε αυτό το κομμάτι σε μέλος από το οικογενειακό περιβάλλον ή εάν έχετε εταιρεία σε κάποιον υπάλληλο.
Αυτό εξαρτάται από το πόσο περίπλοκη θα είναι η σελίδα και το υλικό που θα μπει. Το περιβάλλον διαχείρισης είναι σχετικά εύκολα για να εξελίξετε την ιστοσελίδα μόνοι σας, αλλά αν αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, βρισκόμαστε δίπλα σας, όποτε μας χρειαστείτε με κοστολόγηση ανα ώρα, κατόπιν συνεννόησης.
Οι δωρεάν υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων είναι μεν κάτι καλό γιατί δεν δίνεται χρήματα αλλά ανήκουν στην υπηρεσία που τα κατασκευάσατε και δεν έχετε την πλήρη κυριότητα του site, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετούν διαφημίσεις στην σελίδα σας, να μην μπορείτε να κατεβάσετε το υλικό αν θέλετε να μεταφερθείτε σε άλλη υπηρεσία, να πρέπει να πληρώσετε για την παραμικρή λειτουργία όπως το να αφαιρέσετε το link που βάζουν από κάτω και στο τέλος να πληρώσετε πολύ παραπάνω από τα 50€-60€ το χρόνο που χρειάζονται για ένα επαγγελματικό website. Ύστερα, οι μηχανές αναζήτησης αντιλαμβάνονται τα δωρεάν site σαν χαμηλότερης ποιότητας και είναι πιο δύσκολο να εμφανιστείτε στα αποτελέσματα αναζήτησης. Με ένα επαγγελματικό site έχετε πλήρη ελευθερία και απεριόριστες δυνατότητες.
Πολλές φορές, φοβόμαστε ότι αν πούμε την ιδέα μας σε κάποιον, θα μας την κλέψουν, αλλά αυτή η σκέψη σε κρατάει πίσω καθώς πάντα υπάρχουν νέες ιδέες, σημασία έχει η υλοποίηση και ο τρόπος που θα το χειριστείς. Πρέπει να είσαι από αυτούς που πιστεύουν στον εαυτό τους και ότι μπορούν να την κάνουν καλύτερα από όλους. Έτσι κι αλλιώς, σίγουρα την σκέφτηκε και κάποιος άλλος αλλά δεν την έκανε πράξη.
Η καταχώρηση ονόματος χώρου (domain name) και του server φιλοξενίας. Δεν αποδίδεται σε εμάς αλλά στην εταιρεία φιλοξενίας. Είναι ένα πάγιο ποσό που πληρώνεται ανά έτος για να είναι το site ενεργό. Το ποσό αυτό είναι μικρό και ξεκινάει από 50€/χρόνο.
Εδώ υπάρχουν χιλιάδες επιλογές αλλά αν δεν σας αρέσει η εμφάνιση, η αλλαγή είναι απλή υπόθεση. Θα σας δείξουμε μια σειρά από πρότυπα ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Αρχικά στοχεύουμε σε ένα λειτουργικό site, η εμφάνιση είναι το τελευταίο που πρέπει να σας απασχολεί.
Για να υλοποιηθεί γρήγορα η ιστοσελίδα σας, το υλικό πρέπει να είναι σε ηλεκτρονική μορφή (φωτογραφιές, video, κείμενα).
Αφού κλείσετε ραντεβού:
1. Την πρώτη μέρα (1-2 ώρες) συζητάμε την ιδέα σας και κατοχυρώνουμε το όνομα της σελίδας, φτιάχνουμε ένα πρόχειρο λογότυπο και κάνουμε ένα προσχέδιο για την σελίδα.
2. Την δεύτερη μέρα (2-3 ώρες) κατασκευάζουμε και παραμετροποιούμε την ιστοσελίδα και βάζουμε περιεχόμενο ώστε να παρακολουθήσετε την διαδικασία. Εδώ θα μοιραστούμε μαζί σας όλες τις γνώσεις μας με συμβουλές για το πως θα εμφανιστείτε στις μηχανές αναζήτησης, πως θα προωθήσετε την ιστοσελίδα και πως μπορείτε να έχετε έσοδα μέσω διαφήμισης, digital marketing και πωλήσεων.
3. Εσείς αναλαμβάνεται τα ηνία του projects σας, δεν υπάρχει καμία δέσμευση από μέρους μας αλλά βρισκόμαστε δίπλα σας, όποτε μας χρειαστείτε με κοστολόγηση ανα ώρα, κατόπιν συνεννόησης.

Προτεινόμενες ιδέες

Εάν σας κλείσει το μάτι κάποια από τις παρακάτω προτάσεις, είμαστε εδώ να το συζητήσουμε.. (τις δίνουμε)
Ένα site που μπορείτε να μετατρέψετε σε ηλεκτρονικό κατάστημα με θήκες για smartphones, tablet και τσάντες για laptop
Ένα site που μπορείτε να μετατρέψετε σε ηλεκτρονικό κατάστημα με αυτοκόλλητα τοίχου, ταπετσαρίες τοίχου, αυτοκόλλητα για αυτοκίνητα ή βιτρίνες καταστημάτων.
Η ιδέα έχει υλοποιηθεί ήδη ως σελίδα με εκπτωτικά κουπόνια και προσφορές από γνωστά e-shops. Υπάρχει η δυνατότητα να την εξαγοράσετε έτοιμη!! Επικοινωνήστε μαζί μας.
Εδώ μπορείτε να φτιάξετε μια σελίδα και να δημοσιεύετε ατάκες, αστείο περιεχόμενο και φωτογραφίες.
Δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από ένα site με παπούτσια τύπου sneaker.
Ιδανικό για outlet ηλεκτρονικό κατάστημα για παπούτσια και ρούχα ή κάτι που θα είναι σε περιορισμένη ποσότητα [LIMITED EDITION] ή online magazine ή οτιδήποτε..
Αν έχεις ξεκινήσει μια ιδέα ή αν έχεις κατοχυρώσει κάποιο site και πιστεύεις ότι θα ήταν πολύ καλό για να γίνει πράξη στείλε μας την ιδέα σου για να συνεργαστούμε..

Projects που υλοποιήθηκαν

Χαιρόμαστε όταν βλέπουμε τις ιδέες σας να γίνονται πράξη και να πετυχαίνουν!
caret-down caret-up caret-left caret-right
Στέλιος Ηλεκτρολόγος
Ηλεκτρολόγος ήθελε να φτιάξει μια ιστοσελίδα με τα στοιχεία της επιχείρισης του και να ανεβάζει φωτογραφίες από τα έργα που έχει αναλάβει.
Site: electrosun.gr
Πέτρος Ασφαλιστής
Ασφαλιστής έφτιαξε ένα blog όπου θα δημοσιεύει άρθρα σχετικά με την ασφαλιστική αγορά.
Site: AsfaliaOnline.gr
Δημήτρης Υπάλληλος
Ο Δημήτρης εργάζεται σε τεχνική εταιρεία, ο εργοδότης του ήθελε μια εταιρική ιστοσελίδα που θα ανεβάζει έργα ανακαινίσεων. Με τη βοήθεια μας ο Δημήτρης κατάφερε να φτιάξει την ιστοσελίδα και πήρε και το bonus του!
Dennis Blogger
Είναι το πρώτο μας project, το ξεκινήσαμε το 2009, είναι ένα blog ποικίλης ύλης με ελαφρύ και αστείο περιεχόμενο που στοχεύει κυρίως νεανικό κοινό. Site: Yolo.gr
Διονύσης Traveller
Έφτιαξε μια ιστοσελίδα με προσφορές διακοπών και ένα διαδραστικό χάρτη που εμφανίζει τις προσφορές ανάλογα με τη θέση του ξενοδοχείου.
Site: ProsforesDiakopon.gr
Εσύ ???
Υλοποίησε και εσύ την ιδέα σου και δες το site σου να φιγουράρει εδώ.. 🙂
Νέα projects έρχονται σύντομα..